24 de maig 2007

fünfundDREIzig


Posem el nostre cervell de vacances.

Microsoft Word decideix per nosaltres.

De sempre s’ha considerat la presa de decisions una tasca dura, o, si més no, conflictiva en la vida de hom (entengui’s hom com tu o jo o el gat que no sap si jaure a prendre el sol o enfilar-se en un arbre).

1) Doncs, com venia dient, el Microsoft Word té la solució.

  • Té una solució que, a manca de tensió pel fet de triar, et proporciona un tiquet directe al desquici més absolut. Decideix que en el fons, el que tu vols és deixar 320 metres de distància entre un guionet i la següent paraula, i interpreta que, quan prems “intro”, estàs desitjant que et posi uns numerets versió romana que comencen al CXXIV. Al mateix temps, veu claríssim que ha de posar majúscules a tort i a dret i que hi ha paraules que, per molt que ho dicti Sant Pompeu, no existeixen.

També t’ofereix l’opció d’inserir una taula que suposadament podràs modificar al teu parer, i, efectivament: t’acaben venint ganes d’inserir-te una taula directament al cap tot llençant l’ordinador per la finestra a mode de “frissby”.

- Per suposat, la finestra ha d’estar tancada, per poder sentir de ben a prop l’agonia d’aquest aparell que t’ha costat uns quants dies de feina, tres ronyons, sang, mocs i orina, i que és incapaç de limitar-se a fer el que tu li manes.

Atreviu-vos a “justificar”...



Al·legoria a la fantàstica "Les cabres meulen" de Plouen Catximbes.

7 comentaris:

vafalungo ha dit...

Quina gran descripció del senyor Word!

Fa temps tenia la teoria que dins l'ordinador hi vivien uns xinos molt petits que es dediquen a fer-nos putades i a riure's de nosaltres.

Està clar que viuen dins del Word! (tot i que de tant en tant fan visites a ca l'Excel i a ca'n Blogger, entre altres...)

Unknown ha dit...

Ja saps com van aquestes coses d'informàtics. :)

Jordi Borràs ha dit...

Les cabres meulen!

proudemax ha dit...

Apreciat Vaf, quina gran teoria la dels senyorets de la Xina en miniatura, haurem d'indagar-hi. De totes maneres, m'han dit que no poden viure en ordinadors amb Linux.

Viric, tu me n'has ensenyat moltes de coses d'informàtics (informa't, X!).

També m'has ensenyat moltes altres coses que no estàn en format x.

Merci per tot i records a l'Onjo, si passo per Barcelona us vinc a veure.

Jordi, sí, les cabres meulen. Te'ls recomano

vafalungo ha dit...

Ah, ara entenc el nom de Linux, doncs. Deu voler dir alguna cosa com Límit Interestelar per als Nombrosos Ufanosos Xinesos?
Un consell: d'aquests èssers diminuts, no se'n refii. Semblen ben bé alumnes de la bruja avería

proudemax ha dit...

Jajaja alumnes de la bruja avería...

Jo de moment ja sé dir "Hola, com estàs?" en xìnès: "Nii hao mà?".

"Uo hen hao"

Isis ha dit...

i quan vols rectificar algo????? comences a escriure en un espai que et pensaves que estava en blanc i de sobte veure q les lletres de la dreta desapareixen!!!!!!! malaïda tecla Insert!!!!