21 d’agost 2007

vierundvierzig


La imatge correspondria a quelcom semblant a "regocijo", que és el que he experimentat aquests cinc dies de Festes de Gràcia.

I és que per aquestes festes, o bé acabes pixant en un urinari públic mòbil pestilent, o bé pixes en un wàter portàtil que fa pudor.

No sé si aneu captant la idea...

El cas és que a la cua fas amics que et repten a sortir amb una riatlla d'aquesta cabina d'olors on, per petició femenina, n'hi ha que entren a pixar de dos en dos i es converteixen automàticament en herois.

També a la cua t'endinses en un món en el que acabes fent coses "acollonants i entranyables", i altres com guanyar companys de bufeta que es solidaritzen entre cotxes quan plou sobre pixat.

Us trobaré a faltar, estimades letrines.
Agur.

1 comentari:

Isis ha dit...

Fan pudor! molta pudor!!! L'ajuntament, després d'anys i anys, se n'ha adonat que si no ens donen altra alternativa que fer cues interminables als bars per poder anar al lavabo o trobar-te cartells de "fora de servei" que ningú es creu, al final acabes fent de pixapins al ben mig de Barcelona...però finalment van decidir ficar labavos quimics pestilents com dius tu, moltes gràcies per possar-ne 3 en tota gràcia, molt agraïts!!
burrus!