17 de setembre 2007

fünfzig




Ja ho diu ell mateix: "Lletgisme pur"

No s'ho perdin, i aguantin fins al final.

www.estanislauverdet.com


Ah, visca els cantimplores, els que són notaris i neixen els dies 29, els que no ho són, els que fan de Tomeu Penya i els que inventen llefs, els que m'ajuden a buscar a Jacks, als que no avisen per entrar a "la dos" perquè ja no "t'he sentit", els que els costa pujar els instruments per les escales i els que es treuen la bata blanca per demanar un cubata.


...eeeh... a la merda!




12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Per començar, a la merda (i davant de tothom)!
Molt bo en Martin Buscaglia, mereixia ser afegit a les webs recomanades.
Tot un orgull de ser citat pel mestre Verdet en ple concert... Bé, no sé si és tan bo perquè "els que entren al blog estan molt pitjor que jo... i no ho saben [del Caixafròrum]".
Prou! prou-prou-prou-prou!!!

proudemax ha dit...

A la merda!
Martin Buscaglia em va fer riure molt, certament, i em vaig perdre aquesta cita del Caixafòrum, però és que jo m'ho passo bé, saps?

proudeGAGS

Anònim ha dit...

ups! no m'esperava una resposta així. sobre la cita del mestre verdet em referia a mi i em va fer molta il·lusió, però em queda el dubte de si no és perjudicial anar a tots els concerts, que al final em costa trobar qui m'hi acompanyi! Però jo també m'ho passo molt bé i sempre hi ha ganes que vingui el proper.

proudemax ha dit...

Ostres, m'he tornat a llegir la meva resposta i pot sonar a molt borde (o canto). Res més lluny.

Si no troba qui l'acompanyi o el deixen penjat, faci com jo, i vagi-hi sol. Jo a tots no hi aniré pas, però potser ens hi tornem a trobar!

Rodolfo ha dit...

Jo també m'estic plantejant si anar al de la farinera o no, jejeje.

Merci per cumplir amb les seves obligacions llamantolesques sr.Proud(e)Max (Max Orgullós E)

Anònim ha dit...

No crec que una discussió entre llamàntols (els nostres homònims crustacis que viuen sota l'aigua) acabi mai amb el mateix nombre d'extremitats que amb les que es va començar la discussió... O sigui que, prego acabin el vostre tema de la millor manera possible per tal de no donar més feina als fabricants de pròtesis... que amb això d'Afganistan ja van prou enfeinats.
Bé, lamento que la meva primera incursió lletgista comenci d'aquesta manera, però m'he vist enmig d'aquest tema... Jo sóc l'ànima piadosa que va tenir l'honor d'acompayar el molt il·lustre Sr. Pebràs fins al barri de Zimbabwe, a Vic. Només volia "drir-vos" que sí, és possible que la gent que hi ha per aquests blogs no estaria dins de l'estereotip de normalitat però, miri Sr. Pebràs, els seus familiars i amics no li han volgut dir, però avui i aquí em veig obligat a comunicar-li que vostè pateix "Lletgismitis aguda", un cas, crec jo, sense cura. Així doncs, aprofiti i vagi a tants concerts del Mestre com pugui abans no es converteixi en un llamàntol dels de debò i s'hagi de desplaçar pels "puestos" dins d'una peixera gegant amb l'aigua salada, les bombolletes, les pedretes... això sí, amb el toc Lletgista de la típica ànfora trencada regnant l'aquari.
Vinga, vaig a tocar la gralla (sí, sí, a les 10 de la nit!). Senyoretes i senyorets, salut!

Matarratas ha dit...

PERO QUIEN ES ESTE TIO???! ES MUY BUENO!!! necesito mas datos!!, conciertos, etc!!!

Grande!!!

proudemax ha dit...

Sr. Verdet, m'honora cumplir amb les meves e-bligacions.

Anònim, realment, no anava per discussió res del que vaig escriure, és només que encara no me n'he sortit d'entonar quan escric!
Sigui benvingut en aquest món, és un honor que hagi decidit escriure aquí, torni quan vulgui, tot i que crec que el lloc idoni per fer-se conèixer com a Llamàntol és el Yamshes en Escabetx. Busqui's un nom ben "maco", enviï el mail de soci, i endavant!

Bufón Cósmico... toda la información está en la web, y los posts más nostrados, en el Yamshes en Escabetx (el primer link arriba a la derecha). Hágase un Llamàntol en Zel, y disfrute...

Paul Walls ha dit...

Ei! Com va? ara que ja sé quina cara té el lletgisme-llamantolisme lleidatà volia donar-li les gràcies pel seu suport i criticar-li que quasi sap més dels cantimplores que jo mateix!!!XD.

joan ha dit...

verd ja s'han t'ha...

moltíssimes gràcies per les cites que a la meva persona, ves per on ja no recordava que aquell dia portava bata blanca, deu ser pels cubates...

acabo d'entrar al iutup. M'he endut la sorpresa de ser el visioner número 1200 clavat (com digué Jesus un bon dia).

Benvingut sigui, anònim, gran estrena la seva..! Esperem no sigui la última ni l'últim concert!

Jo tampoc se si anar a la farinera...

proudemax ha dit...

Bé... vostè no anava pas amb bata blanca, no? Em referia al Professor Khan, però no limitaré a ningú a que gaudeixi de desdoblament de personalitat, no es preocupi...

Enhorabona per ser un mildos-centista!

Marçal ha dit...

mmmm, a risc de no estar a l'alçada dels comentaris anteriors, em permeto sugerir el següent link

http://www.youtube.com/watch?v=Z1Md7wZyigA

ni una sola paraula més!