30 de setembre 2007

neunundfünfzig



També es podria titular "El joc dels disbarats".

No sé a qui pretenen enganyar exactament amb tanta parafernàlia, però per ser "absolutament irrellevant", m'han dit que ha costat uns dos milions d'euros la broma de repetir la foto, així que ja saben, diguin: "clítoriiissssss!!".



Manuel Trallero. La Vanguàrdia, 28 de setembre de 2mil7

12 comentaris:

vafalungo ha dit...

Oh, però és que a aquest túnel no li van dir que és de mala educació arribar a les inauguracions abans d'hora? Clar que si jo fos tunel voldria saber què hi ha al final. I si pot ser sense polítics, doncs millor.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Ei, però això ja ho havien fet abans (en una ampliació del metro que encara no està inaugurada), s'han autoplagiat!
Coi, per ells molt irrellevant no deuran ser aquestes fotos si sempre se les han de fer...
Quina tonteria tot plegat!

Anònim ha dit...

S'ha de tenir en compte que si el Nadal va fer un dels seus discursos, és normal que la tuneladora hagués sortit abans que el Nadal l'acabés.

Però, i si després de tant de rotllo amb les fotos, la tuneladora surt a la foto amb els ulls tancats o fent una ganyota... llavors què? S'hauria de tornar a tapiar i rereforadar una altra vegada?

No nem bé!
Sr. Bitllenc

Anònim ha dit...

Tornant al tema tuneladora...

Vostè, Srta. Proudemax, si exprém en excés una llimona també es fa una foto quan la punta de l'exprimidor travessa la pell?

En cas(limón) que sí, no li posa una cara amarga la llimona?
(les llimones multiculturals i cosmopolites deuen posar cara de pomes agres)

Ambsensemés,
Sr. Bitllenc

proudemax ha dit...

Vafalungo: té raó, al final del túnel, si us plau, que no hi hagi polítics... No vull imaginar-me'ls il·luminant-me amb llanternes fent-me creure que són la llum...

Sr. Pebràs: no sabia que fos un plagi! És encara més fort doncs, i no se n'ha fet el ressò que crec se n'hauria de fer, perquè és deplorable.

Sr. Bitllenc: segurament que voldrien que es tornés a fer la foto, no fos cas que ens penséssim que fa mala cara per quelcom que diuen.

D'altra banda, la que posa la cara amarga i de pomes agres, sóc jo, perquè em faig mal de debò. Elles posen cara de taronja exprimida.

Ambsensehola.

Anònim ha dit...

En realitat, aquest tipus de comèdia és molt normal. Se'n diu "calada de túnel", i normalment s'hi fa un petit acte institucional.

Les calades de túnel són un exemple de lletgisme fenomenal :-)

Com sabeu vosaltres ha dit...

A terres de ningú hi té un petit regalet que encara no s'ha inaugurat. Vol un caramelu?

joan ha dit...

Ratifico (del llatí posar-hi rates) el que diu la crue, això es fa des de que el metro és metro i els politics són polítics tot i que aquests venen de molt més lluny, esclar.

D'altra banda el que sí que és nou és que algun diari (com sembla) en faci notícia... ves que no es vulgui anar en contra de les tuneladores, pobres!

PD: Per molt que m'hi esforci no puc entendre de manera innocent el teu comentari Pebràs.

proudemax ha dit...

Crue i Sr. Pistraus, de debò m'estan dient que cada cop que obren un túnel, primer l'obren, després el tapien, i el tornen a obrir? Perdonin, però no m'ho crec.

Pebràs, jo no l'entenc, ni de manera innocent ni outnocent ni res, em sap greu.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Caram, si era molt dolent!
Ja és el 2n comentari que no se m'entén! Deu ser que he entrat en un espiral llef d'on és molt difícir sortir (si no ets un xino amb bigoti)!
Només els estava convidant a visitar la meva terra outnocent (de moment no hi sent), on hi ha aparegut un tema relacionat.

Anònim ha dit...

Benvolguda Proudemax: sí. Això justament és el que li vull dir.

(Sr. Pebràs,

Jo sí l'he entès. Però em sembla excessiu nomenar allò "caramelu")

proudemax ha dit...

Buf... doncs llavors no m'ho vull creure!! Em sembla raonable que es vulguin fer una foto quan s'acaba obrint el túnel, però en el moment en que s'obra per primer cop! En fi... la setmana que vé potser penjo un quadre a la meva habitació, algú vol venir a inaugurar el forat?

Sr. Pebràs, és que no hi penso mai que el seu blog es diu Ningú... ja em perdonarà.