19 d’octubre 2007

DREIundsiebzig


Estic pensant d'anar a passar aquest cap de setmana no, l'altre tampoc, sinó el tercer del mes de març, a Sant Ministre de Pensafrè.

M'han dit que allà el sabó fa olor a all, i de xampú, només els en queda del de gats.

M'ha encuriosit saber a què deuen olorar les cadires quan les rentes per asseure-t'hi a tocar la guitarra quan només et queda una corda (curiosament la del LA... mmpfffh...) i el que volies era tocar una rumba.

Saben, a Sant Ministre de Pensafrè, la gent té un bolígraf de mascota, però el que treuen a passejar són els llapis, que els duen a la planta del peu per dins de la sabata i, quan no els veu ningú, se'l treuen i signen als preus dels productes que comencen per R de les drogueries.

Així que si volen descobrir més curiositats d'aquest llefiscós poble, els convido, a tots aquells/es que m'hi vulguin acompanyar, a que m'ho facin saber, que així prepararem la maleta junts.

Si al final no trobem un vol barat (s'hi ha d'arribar en Ala! Delta), sempre podem anar a Berlin.

6 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

A terres de Pensafrens tenen ascensors que només parin a les plantes (i arbres) de número primer?

Si és així, m'anoto (i també m'apunto) a venir. Queda gaire a prop de Castru Felix (òbvi i anàlogament em refereixo a Felix el gat)?

Ambsense frè.

monЯa Bitllenc ha dit...

Doncs a mi m'agradaria venir a Sant Ministre de Pensafrè perquè de ben segur allà pots ser una forma de "t" lliurement en el teu propi espai viu del límit. A més, de ben segur que allà les arrels deixen de ser quadrades per passar a ser rodones (la quadratura de l'arrel!!) i els germans petits no tenen tans problemes per resoldre-les. Tot això per no parlar de les nits de 30 minuts que es donen els cinquens dimecres de cada mes passat l'equinocci de primavera.
Entenc que tingui ganes d'anar passar uns dies amb els pensafrenencs, estic segur que en un lloc així vostè seria molt més feliç!

Ambsensepensarambfrens,
monЯa Bitllenc

joan ha dit...

no diré cap broma sobre les formes de "t" lliurement, total només servirà perquè n'Estanislau la digui millor i davant de més gent que riurà molt.

així que només em limito a acabar cridant!

monЯa Bitllenc ha dit...

Vaia tres que han escrit fins ara!
Què passa, que us han deformat la ment en el lloc on estudieu, o què?
Jo ja fa temps que dic que ja no em puc creure que això pugui ser casualitat...

Ambsenseacabarmhodecreure,
monЯa Bitllenc

PD: amb quina r comencen els productes de les drogueries, amb aquesta "R" o amb aquesta "Я"? (es podria considerar la segona una forma de "r" lliure)

PDF: -Visca la forma de t!
-Lliure!!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Pistraus, quin nivell d'estima, no s'arronsi davant de ningú, ni que sigui advocat o arquitecte!

Dit (del peu, és clar) per vostè també fa gràcia, només li falta reunir una bona quantitat de notaris al seu voltant que en donin fe.

Cridem tots junts: "Hola, sóc una forma de t, i tu?"

proudemax ha dit...

Sr. Pebràs, què més voldríeu que tenir un ascensor que només parés a la planta primera!!!

Ah, i gràcies dit des d'aquí.

Senyor Bitllenc!! Vostè hi ha estat allà! M'està descrivint el paradís (atura't, digues).

"Я" ha passat a ser la segona forma de "R" lliure, sí, donem-li la benvinguda.

Senyor Pistraus, no li tingui en compte a n'Estanislau, pensi que sempre riem més quan les bromes en realitat són seves.
I d'altra banda, no estic d'acord a que no s'hagi d'arronsar davant de ningú, que a mi quan tots els cantimplores us arronsseu alhora em fa molta gràcia.

També he pensat que a Sant Ministre de Pensafrè, acabaré quan menys s'ho esperin.