09 de maig 2008

einhundertzweiundsechzig



"Si cuando te levantas de coger el jabón en la ducha te das un golpe en la cabeza con el mando del agua en dirección al agua caliente, no sólo te duele la cabeza, sino que además te quemas la espalda".


3 comentaris:

Yeral ha dit...

Revisant les fotografies que aquí apareixen deduiria que és vostè biòloga, com a mínim (la dels nuclis tenyits amb DAPI, ha estat la proba definitiva... perquè són nuclis i és DAPI, no...?).

Li volia escriure un mail però no sabia on adreçar-lo (podré un dia?), així que aquí li deixo aquest comentari estúpid, que res té a veure amb el seu darrer post.

Braçades.

P.D. Si vol retiro això dels querubins, però deixi'm ser exagerat i somniador, que de pessimistes-realistes n'està el món ple, i són uns pesats... uns aixafaguitarres. I la meva guitarra que no la toquin... Per cert, també és guitarrista na Proudemax? I en Max, qui fou? (massa preguntes per ser un comentari)

proudemax ha dit...

Anem a pams (i pums):

- sí, sóc biòloga.
- éra tinció amb Hoetch/IP, és a dir, BisBenzimida i Iodur de Propidi, semblant a DAPI, però no.
- amb perspicàcia podrà enviar-me un mail segur.
- és que últimament estic topant-me amb més exagerats-somiadors que cap altra cosa, però estic d'acord amb vostè, no deixi de ser-ho.
- retiri el que vulgui, em sembla adient degudes les canes i grans que tinc.
- no sóc pas guitarrista, però sí que m'agrada tocar-la de tant en tant, la guitarra.
- en Max era l'amant de la Sally Bowles a Cabaret.
(- déu n'hi do)

Però van anar bé les festes de comiat o no?

apa!

Yeral ha dit...

Encara estic de festes de comiaaaaat! Que això no s'acaba maaaaaaaaai!! Demà torno a Barcelona i avui, amb ressaca de gintònic, sóc al laboratori enllestint-ho tot per marxar!